02 / 05 / 2024

Milli Emlak 63 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 63 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve araziler ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 63 bin TL'ye arazi satacak. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...



Yenibir arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin adeta dört gözle beklediği satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Kırşehir'deki araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 63 bin TL'ye satışa çıkan arazi de dikkatçekiyor.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da sıklıkla araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak 63 bin TL ye arazi satacak! KDV den muaf arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazi Kırşehir Merkez'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 779,98 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Kırşehir'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön