28 / 04 / 2024

Milli Emlak 163 bin TL'ye arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak 163 bin TL'ye arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın! 

Satışa sunduğu arsa ve araziler ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 163 bin 828 TL'ye arsa satıyor. İşte söz konusu arsa satış ihalesine ilişkin merak edilen detaylar...



Yeni bir arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen binlerce kişi Milli Emlak tarafından peş peşe yayımlanan satış ihalelerini yakından takip ediyor. Milli Emlak, arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlıyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 163 bin TL'ye satışa çıkan arsa da dikkat çekiyor.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin internetten sık sık araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü, atışa sunduğu arsa ve arazileri KDV'den muaf tutuyor. 

Milli Emlak 163 bin TL ye arsa satacak! KDV den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa Sakarya Adapazarı'nda yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın alanı 99,29 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, Sakarya'da yer alan söz konusu arsanın satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Sakarya'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki dikkat çeken o satış ihalesi...


Geri Dön