04 / 05 / 2024

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu mu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



YENİ EMEKLİLER DE ALABİLECEK Mİ?

Merakla beklenen Ramazan Bayramı'ndan önce emeklilik kararı alınan sigortalılar da ikramiye alabilecek. Ancak söz konusu emeklilik kararı Ramazan bayramından sonra alınırsa emekli olan vatandaş yalnızca Kurban bayramı ikramiyesi alabilecek.

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

HERKESE AYNI ÖDEME Mİ YAPILIYOR?

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen bayram ikramiyeleri tüm emeklilere aynı tutarda ödeniyor. Emekli ikramiyelerindeki artıştan tüm emekliler aynı anda yararlanıyor. 

Emekli maaşları ve ikramiyelerinde son dakika! Maaş ve ikramiyeler artıyor mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön