26 / 07 / 2024

Milyonlarca EYT'liye şok! EYT kimleri kapsayacak? Şimdi bu şartlara bakın! 

Milyonlarca EYT'liye şok! EYT kimleri kapsayacak? Şimdi bu şartlara bakın! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in EYT ile ilgili son açıklaması konuyla ilgili bilgileri biraz daha netleştirdi. Peki EYT'deki son durum ne? EYT'den kimler faydalanabilecek? EYT düzenlemesi kimleri kapsayacak? İşte ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in EYT ile ilgili son açıklamasından sonra detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. EYT ile ilgili tüm soru işaretleri Aralık ayında düzenlemenin Meclis'e gelmesiyle giderilecek. 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşesinde EYT düzenlemesini ve son durumu kaleme aldı. EYT'deki son durum, EYT'den kimlerin yararlanabileceği ve düzenlemenin kapsamı sık sık araştırılıyor. 

Milyonlarca EYT liye şok! EYT kimleri kapsayacak? Şimdi bu şartlara bakın!  

Noyan Doğan, konuyla ilgili yazısına "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in EYT ile ilgili son açıklamaları üzerine okuyuculardan, ‘düzenleme beni de kapsıyor mu, ben de yararlanabilecek miyim, şartları yerine getiriyor muyum?’ benzeri çokça soru alıyorum" diyerek başladı. 

EYT'de gelinen son noktayı anlatacağını belirten Noyan Doğan, Vedat Bilgin’in son açıklamasından sonra konuyla ilgili eksikliklerin olduğunu ancak durumun biraz daha netleştiğini dile getirdi. 

Peki EYT'deki son durum ne? EYT'den kimler faydalanabilecek? EYT düzenlemesi kimleri kapsayacak? İşte EYT düzenlemesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön