13 / 05 / 2024

Milyonlarca vatandaş bu yasayı bekliyor! Borçlar tek tek silinecek! Borçlarınızın silinmesi için hemen bu haberi okuyun

Milyonlarca vatandaş bu yasayı bekliyor! Borçlar tek tek silinecek! Borçlarınızın silinmesi için hemen bu haberi okuyun

Türkiye’de milyonlarca insan, son günlerde tek bir konuyu konuşuyor. Dar gelirli olan vatandaşların icra ve haciz borçlarının silinmesi için adımlar atıldı. İşte detaylar…



BORÇLAR SİLİNECEK 

Yapılan düzenleme iki aşama ile oluşacak. İlk aşamada kişilerin 2 bin Türk Lirası’na kadar elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlarına ait olan sözleşmelerden kaynaklanmış olan borçlarını ise devlet üstlenmiş olacak.

2 bin Türk Lirası’na kadar olan borçta silinme yapılacak, icradan düşmüş olacak. Paketin ikinci aşamasında ise takibi varlık yönetim şirketleri eli ile gerçekleşen icradaki borçlar ile ilgili düzenleme oluşacak.

1 milyona yakın kişilerin varlık yönetim şirketlerine devredilmiş olduğu 2 bin 500 Türk lirası’na kadar olmuş olan icra takibindeki borçlarını da benzer  şekilde devlet üstlenecek.

Bu şekilde bu kapsamdaki vatandaşların borcu kamu maliyesinden karşılanmış sayılacak. Paketin ikinci ayağında ise takibi varlık yönetim şirketleri eli ile yapılan icradaki borçlar ile ilgili düzenleme yapılacak.

1 milyona yakın vatandaşın varlık yönetim şirketlerine devredilmiş 2 bin 500 Türk Lirası’na kadar olan icra takibindeki borçlarını da devlet üstlenmiş olacak.

Milyonlarca vatandaş bu yasayı bekliyor! Borçlar tek tek silinecek! Borçlarınızın silinmesi için hemen bu haberi okuyun

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

A101’de 3 bin liraya çamaşır makinesi! Çamaşır makinesi arıyorsanız hemen buraya gelin! 1 Eylül 2022 fiyat listesi

CarrefourSA’dan Samsung Galaxy A32’ye muhteşem indirim! Bu fırsat kaçmaz! 1 Eylül fiyat listesi…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön