10 / 05 / 2024

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!



“ÇEŞİTLERİN YÜZDE 80’İNDE OCAK SONUNA KADAR FİYATLARI SABİTLEDİK!”

Önümüzdeki Şubat ayında, asgari ücrete yapılan zam nedeniyle çalışanların maaşların da artacağını hatırlatan Çalışkan, “Bu artış nedeniyle ufak tefek artışlar olacak ancak ocak sonuna kadar biz fiyatlarımızı sabit tutacağız” diye konuştu.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Çalışkan ayrıca, müşterilerin peşin fiyatına taksit imkanlarından faydalanması için bankalarla çalışma yaptıklarını bildirerek, bu tür kampanyalarla da tüketiciyi destekleyeceklerini söyledi.

Fiyatlarda yaşanan artışların küçük de olsa kendilerini zorlayacaklarını ancak stokları eritme anlamında fayda sağlayacağını vurgulayan Çalışkan, “Fiyatları sabitlediğimiz bu dönem hem iç piyasayı biraz daha hareketlendirmek için enflasyon artışı karşısında üstümüze düşen görevi yaptığımız hem de stokları erittiğimiz bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

Mobilyada fiyatlarının yüzde 80’ler oranında sabit tutulacağı bilgisini veren Çalışkan, “Bu daha ziyade ağaç ağırlıklı bir kısım ve şu anda fiyatlar da indirimli olarak satışta. Ayrıca karlılığımızı düşürdük ve tüketici için de özel kampanyalar üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.


Geri Dön