04 / 05 / 2024

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.



Tarlacı, tüm sektörlerde zamların önüne geçilebilmesi için ham madde ihracına kota getirilmesi gerektiğini savundu.

Diğer yandan hükümete seslenen Tarlacı, evlenen gençlere yardımcı olunması gerektiğini ve en çok 9 olan taksit sayısının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 16.22, euro 17.41, altının gramı ise 964,40 TL değerinde.

İslam Memiş'ten çok önemli ‘altın’ uyarısı: “Ağlarsınız”

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

Temmuz'da asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam mı geliyor? İşte son gelişme...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön