04 / 05 / 2024

MSB'den Ras Teknik Proje'ye ihale yasağı geldi!

MSB'den Ras Teknik Proje'ye ihale yasağı geldi!

Milli Savunma (MSB) ile Sağlık Bakanlığı,  4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre 2 firmaya, birer yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirdi



Milli Savunma (MSB) ile Sağlık Bakanlığı,  4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre 2 firmaya, birer yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirdi.
                Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında  yayımlandı. Duyurulara göre, MSB, 'Ras Teknik Proje Emlak İnşaat Makine Temizlik  Hayvancılık Gıda İmalat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi'ni ihalelerden men etti.
                Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı tarafından yapılan  ihaleye katılan,  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle ihalelere  giremeyecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI
                Öte yandan Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, 'çağrı Yemek  Unlu Mamuller ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' ile ortağı 'Ahmet  Hamdi Yar'a ihalelere katılamama cezası verdi.
                İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi tarafından yapılan ihaleye katılan,  Eskişehir Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle ihalelerden men edildi.

AA


Geri Dön