07 / 05 / 2024

Müjdeyi Bakan verdi! Emekliye “refah payı” ödenecek!

Müjdeyi Bakan verdi! Emekliye “refah payı” ödenecek!

Emeklilerin enflasyon karşısında maaşlarının giderek erimesinin önüne geçecek düzenleme Temmuz ayında yapılacak. Milyonlarca emekliye nefes aldırması beklenen düzenlemeyi Çalışma ve Sosyal Bakanı Vedat Bilgin duyurdu ve emeklilere “refah payı” ödeneceğini açıkladı.



Yeni yılın gelişiyle birlikte asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından, iyileştirme amaçlı yeni düzenlemelerin de haberleri peş peşe geliyor.

 Fiyat artışlarının devam etmesi nedeniyle yapılan zamlar erimeye başladı. Emekliler maaşlarında iyileştirme beklentisini sürdürürken müjdeli haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi.

Son olarak  en düşük emekli maaşının 7.500 TL seviyesine getirilmesinin ardından  bundan daha yüksek maaş alsa da geçinmekte zorlanan emekliler de maaşlarının iyileştirilmesi beklentisini taşıyor.

 Müjdeyi Bakan verdi! Emekliye “refah payı” ödenecek!

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli kesimlerin durumlarının iyileştirilmesine yönelik de talimat vererek, emeklilere refah payı ödenmesi için gerekli çalışmaların başlatılması için düğmeye bastı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön