05 / 05 / 2024

Murat Altuntaş: İnşaatta parlak dönem başladı!

Murat Altuntaş: İnşaatta parlak dönem başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, marka projelerin öne çıktığı bir dönemde başkentin yıldızının da parladığını ifade etti.



İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, marka projelerin öne çıktığı bir dönemde başkentin yıldızının da parladığını ifade etti. Geçtiğimiz yıl 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle durgunluk yaşayan inşaat sektörü hızlı toparlandı. 


Seçimlerin etkisinden eylül itibariyle sıyrılarak sezona güçlü başlayan inşaat sektöründe, 2014'ün son çeyreği ve 20'15'in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı bildirildi. Sektörün Ankaralı temsilcileri, bu sezonun marka projelerin öne çıktığı, tüketicinin de kaliteli projelere yöneldiği bir dönem olduğunu ifade ederek, başkent projelerinin ülke çapında yıldızının parladığını kaydettiler. Başkent Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'de Parklepe Evleri'ııe imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, bu sezonun sektörde Ankara'nın hem konut hem de plaza anlamında öne çıktığı bir dönem olduğunu kaydetti. Sadece marka projelerin inşa edilmesiyle silüeti değişen Ankara'nın değil, ülke çapında modern yaşam için dönüşüme ihtiyacı olduğunu kaydeden Altuntaş, "Hem iş merkezleri hem de konutta yaşanan bu değişim önümüzdeki dönemde de devam edecek" dedi. 



Sabah Ankara 


Geri Dön