16 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, kampanya kapsamında hiçbir ek koşul olmadan nakit promosyon kazanıyor.



Bunlara ek olarak, 31 Temmuz 2022'ye kadar ilk kez kredi kartı alan ya da promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart veya kartlarıyla hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden başlayıp 31 Temmuz 2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alabiliyor.

Yapı Kredi, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli müşterilerine sunduğu 'Emeklilik Paketi'yle Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve ATM'lerden yapılan havalelerden ücret almıyor.

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL ye varan promosyon verilecek!

Yapı Kredi emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel olarak sunulan 'Hoş Geldin' faizi avantajlarından da 6 ay boyunca yararlanabiliyor.

Ek olarak, bireysel ihtiyaç kredilerinde kendilerine özel indirimli oranlardan ve ücretsiz düzenli ödeme imkanından da faydalanabiliyor.

Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine özel birçok markada özel indirimler de sunuluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön