15 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, kampanya kapsamında hiçbir ek koşul olmadan nakit promosyon kazanıyor.



EMEKLİ MAAŞIMI YAPI KREDİ’YE NASIL TAŞIRIM?

Yapı Kredi müşterisi olan emekliler şubeye gitmelerine gerek kalmadan, Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil veya 444 0 444/0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını Yapı Kredi'ye taşıyabiliyor, promosyon taahhüdü verebiliyor. Yapı Kredi müşterisi olmayan emeklilerse e-Devlet üzerinden maaşlarını kolayca Yapı Kredi'ye taşıyabiliyor.

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL ye varan promosyon verilecek!

Emekli tanıdıklarına referans olarak tanıdıklarının emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımasını sağlayanlar içinse 'Emekli Referans' kampanyası 31 Temmuz 2022'ye kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında emekli yakınlarının maaşının Yapı Kredi'ye taşınmasını sağlayan müşteriler, maaşın taşınmasına vesile oldukları her bir kişi için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL'ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

Emeklilere zam haberinde son dakika! Temmuz zammı için bu rakam cepte! Hemen zamlı emekli maaşınıza bakın! 

Emekli maaşları bayramdan önce yatırılacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön