02 / 05 / 2024

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce emekli promosyon miktarını açıklayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk de emekli promosyon miktarını güncelledi. İşte o miktar...



Kuveyt Türk, emeklilere yönelik emekli maaşı taşıma paketini güncelledi. Emekli maaşlarını 31 Ağustos’a kadar Kuveyt Türk’e taşıyan müşterilerine promosyon başvurusunda bulunmaları durumunda faizsiz finans prensiplerine uygun şekilde 6.000 TL’ye varan promosyon ödemesinde bulunacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön