02 / 05 / 2024

Ne 4 bin ne de 5 bin! İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren banka

Ne 4 bin ne de 5 bin! İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren banka

Emekli vatandaşlarımız, bankalar tarafından verilen promosyonların miktarını merak ediyor. İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren bankayla ilgili detaylar...



ÖDEMELER DİREKT MAAŞ HESAPLARINA YATACAK 

Bankanın açıklamasına göre bankadan ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.08.2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar.

Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacak. 

Dünyanın en büyük fonu Norveç Varlık Fonu dev zararı açıkladı!

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön