06 / 05 / 2024

Ne altın, ne dolar... İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi! Pişman olmayın

Ne altın, ne dolar... İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi! Pişman olmayın

Altın fiyatlarındaki düşüşün hızlanması ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için kritik uyarı geldi.



NE ALTIN NE DOLAR...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yastık altı altın yatırımcısına şu önerilerde bulundu: “Şu ana kadar devam ettirdikleri gelenekçi yapıdan vazgeçmesinler. Fiyata değil miktara bakacaklar. Gram altı/TL fiyatı geçen yıl bu vakitlerde 500 TL civarındaydı. Gram altın yatırımcısını son 20 yıl olduğu gibi yine üzmedi. Değer artışları devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlara bir an önce ev almalarını önerebilirim.”

Ne altın, ne dolar... İslam Memiş ten kritik uyarı geldi! Pişman olmayın

“Gümüş altına göre pozitif ayrışabilir” diyen İslam Memiş, gram altın birektiremiyorum diyen vatandaşların gümüş alabileceğini söyledi.

Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön