15 / 05 / 2024

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruları kendi Youtube yayınında yanıtladı. Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...



KAT KAT KAZANDIRAN İŞLEMİ AÇIKLADI
Dolardaki teknik seviyenin 21 lira olduğunu ifade eden Memiş, doların aslında bir yatırım değil ödeme aracı olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz aylarda pariteden bahseden Memiş, yatırımcının bu alanda yatırım yapmasının daha sağlıklı olacağını belirtti. Borsaya dikkat çeken Memiş, bu alanda yapılan doğru yatırımların daha karlı olduğunu söyledi. Akıllı yere yatırım yapın diyen Memiş, Euro/Sterlin'e vurgu yaptı. Borsa İstanbul'dan hisse alıp kar ettiğini ifade eden Memiş, "Yatırım yapacaksın. Akıllı yere git. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'dayız. Dövizden kat kat fazla aldık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmüyoruz." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön