02 / 05 / 2024

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruları kendi Youtube yayınında yanıtladı. Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...



Tahminleri ve yol haritaları ile dolar ve altın yatırımcıları için iyi fırsatlar sunan İslam Memiş, yeni yayınladığı videosunda Dolar/TL kuruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Memiş, dolar hakkında yorum yapan 2 grup olduğunu belirterek, zehir zemberek yorum yaptı. Doların yatırım değil ödeme aracı olduğunu ifade eden Memiş, "Dolar 10 liraya düşecek" "Dolar 40 liraya çıkacak" diyenlere ise sert çıktı. İşte o sözler.

ŞOVMENLİK YAPMAYIN! DOLAR MANİPÜLE EDİLİYOR
Enflasyondan dolayı hızla yükselişe geçen Dolar/TL kuru 18 lirayı görürken İslam Memiş, yatırım yapacaklar için Temmuz ve Ağustos aylarının tatil ayı olarak değerlendirmelerini ifade etti. Dolara ilişkin yüksek tahminler yapanlara "Akıllı olun" uyarısında bulunan Memiş, dolar analistlerini 2 gruba böldü. Memiş, "2 grup var. Biri dolar 30-40 lira olacak demekte. Diğeri 10 lira. Yahu siz akıllı insanlarsınız. Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 lira olabilir? Buna nasıl inanılır! Buna inanmanız için enflasyonun 20 olması gerek. Kiranın 3 bin değil bin lira olması gerek. Şovmen hepsi. Dolar yıl sonunda 21 olabilme yolunda" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön