15 / 05 / 2024

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruları kendi Youtube yayınında yanıtladı. Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...



"SİZİ KEKLİK GİBİ AVLARLAR"
Piyasaların manipüle edildiğini söyleyen Memiş, Eylül'de ciddi sıçrayışların olacağını ifade etti. Gram altının son bir şans daha vereceğini sözlerine ekleyen Memiş, altın yatırımcılarının gaza gelip bu seviyelerden alım yapmamasını ve satış yapmaması gerektiğini söyledi. Memiş, gram altına ilişkin, "900 iken kimse ilgilenmez 1000 lira olunca ne zaman alalım demekte. Sizi keklik gibi avlarlar. Kendini çok uyanık biri gibi görme sakın. Uzun vadeli yatırımcı olun" yorumunu yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön