06 / 05 / 2024

Netflix şifre paylaşımını durdurmak için bu yolu deneyecek! Hesaplar askıya alınabilir!

Netflix şifre paylaşımını durdurmak için bu yolu deneyecek! Hesaplar askıya alınabilir!

Netflix'in ücretsiz şifre paylaşımını durdurma planlarını daha geniş çapta uygulamaya koymasına yaklaşık sekiz hafta kala , Latin Amerika'da yapılan bir deneme, Netflix'in değişiklikleri dünya çapında nasıl uygulayabileceğine dair bir gösterge sunuyor.



Netflix hesaplarınız kapatılabilir!

The Streamable aracılığı ile paylaşılanlara göre dijital platform olan Netflix, mart ayı sonundan itibaren getireceği emniyet sisteminde sadece  aynı ev içerisinde şifre paylaşımı yapılmasına izin veriyor.

Yapılan emniyet güncellemesi ile birlikte hesabın oturum açtığı cihazlar, hesap sahibinin evinde yer alan modeme 31 gün içerisinde bir kez bağlanmaması durumunda bloke edilecek.

Sadece bu kadarla da yetinmeyerek oturum açılan hesabın ana lokasyona bağlı olup olmadığını öğrenebilmek adına IP adresleri, cihaz kimlikleri ve hesap aktivitelerine dair verilere dikkat edilecek.

Netflix şifre paylaşımını durdurmak için bu yolu deneyecek! Hesaplar askıya alınabilir!

Seyahat yapanlara geçici Netflix şifresi!

Hesap sahibinin gezi durumunda olması durumunda Netflix hesabına erişebilmesi için geçici bir şifre verilecek. Hesap sahibine verilen geçici şifre ise 7 gün süesince üst üste kullanılabilecek.İlan edilen emniyet sistemi ile beraber uzun süreli seyahat eden vatandaşlar ve şehir dışında okuyan vatandaşların bu durumdan nasıl etkileneceği ise merak konusu oldu.

İlerleyen günlerde öğrencileri ve uzun süreli tatil yapan vatandaşlar için de güncelleme gelebilir. Netflix'e gelecek olan şifre sistemine dair düşünceleriniz nelerdir?

Bilgisayar endüstrisi bocalıyor! Yüksek fiyat uygulaması bilerek yapılıyor

Hesaplar yeniden değişti! Herkes faydalanacak.. İşçiye 10.008 TL işsize 7.945 TL!

Milyonlarca kişi bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlanıyor! A101'den akla hayale sığmayan indirim! 


Geri Dön