04 / 05 / 2024

NFT balonunun havası kaçtı mı? İşte 2023 tahminleri!

NFT balonunun havası kaçtı mı? İşte 2023 tahminleri!

NFT'ler için gelecekte neler var? 2022'de rekor kayıplar bildirdikten sonra, NFT dünyası 2023'e bakıyor...



2022 yılına kadar multi-milyar dolarlık bir pazara dönüştükten sonra, NFT dünyası son aylarda beklenmedik seviyelere düştü. Bununla birlikte, son çalışmalar, NFT aktivitesinin yeni zirvelere ulaştığını göstermektedir. Küresel NFT pazarı son zamanlarda en büyük etkileşimini aldı. Peki NFT sahipleri 2023'te ne bekleyebilir?

NFT balonunun havası kaçtı mı? İşte 2023 tahminleri!

2023’te NFT geleceği nasıl olacak?

NFT pazarı bu yılın başlarında yaklaşık 17 milyar dolardı. Ancak dokuz ay sonra 466 milyon dolara düştü. Bu, Ocak ve Eylül ayları arasında yüzde 97'lik bir düşüş olduğu anlamına geliyor. Bu durum hem NFT sanatçılarını hem de NFT sahiplerini rahatsız ediyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön