30 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul'dan maliyetsiz kredi fırsatı!

Nlogo İstanbul'dan maliyetsiz kredi fırsatı!

Nlogo İstanbul'da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak.



Özyurtlar İnşaat “Bir evim olsun ama param da cebimde dursun” diyenler için Nlogo İstanbul'da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak. Üstelik ev taksitlerini 2017'den itibaren 60 ay boyunca hiç faizsiz ödemenin de rahatlığını yaşayacak. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kampanyanın bir ay süreceğini söyledi.


Zaman



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul’un Kasım ayı boyunca devam edecek olan “60 ay 0 faiz, taksitleri 2017’de ödemeye başlayın” kampanyası yoğun ilgiyle karşılandı.


Kısa bir sürede satışa çıkan konutların yüzde 50’si satıldı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, talep üzerine 2016’da satışa sunmayı planladıkları bir bloğu daha satışa açtıklarını söyledi. Kampanyayla duran çarkları harekete geçirdiklerini belirten Özyurt, “Seçimlerin hemen ertesinden başlayan kampanyamıza konut alıcısı büyük ilgi gösterdi. Haziran’dan bu yana ertelenen talep alıma dönüştü” dedi.


Daire alanların yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye 12 ay sonra ev tesliminde başlayacağını ifade eden Özyurt, şunları söyledi:


129 bin TL’den başlıyor


“Bu arada taksitleri biz ödeyeceğiz. Konut alıcısı ödemelere 2017’de ev tesliminde başlıyor. Taksitlerini 60 ay boyunca faizsiz ödeyebiliyor.” İsteyen konut alıcısının bankadan 120 ay vadeli kredi de kullanabileceğine dikkat çeken Özyurt, peşin almak isteyenlere yüzde 15 indirim yaptıklarını açıkladı. Projede, 1+0‘lar 129 bin liradan, 1+1’ler 199 bin liradan, 2+1’ler 299 bin liradan, 3+1’ler 445 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Vatan


www.nlogoistanbul.com


Geri Dön