17 / 05 / 2024

O analistten flaş kripto açıklaması!

O analistten flaş kripto açıklaması!

Bloomberg Kıdemli Analisti Mike McGlone yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü bir analist süper döngüye dikkat çekiyor. 



O analistten flaş kripto açıklaması!

MCGLONE'DAN ŞOK UYARI!

Bu haftanın başlarında McGlone, küresel ekonominin geçmişte olduğu gibi daha yüksek dolar likidite dönemi yaşayabileceğinden korktuğunu ve yatırımcıları bitcoin, altın ve tahviller konusunda daha sert bir duruş sergilemeye zorlayabileceğini söyledi ve bunu alamayabileceğini söyledi. İşte o açıklama:

"Çok hızlı ve çok fazla ‘yeniden likidite’ sağladıklarında hayatımız boyunca yankılanacak olan enflasyon dersleri nedeniyle geçmişte yaşadığımız gibi yeniden likidite sağlamayacağız. Bana göre dünya şu anda bu yöne gidiyor. İşte bu yüzden ABD hisse senetleri gibi buna bağlı olan şeyler için farklı bir ortam söz konusu. Bu bitti.

Ve bu bir durgunluk. Yani bu durgunluğu atlatmak zorundayız. Eğer atlatamazsak. Bu bir şok olur. Daha iki hafta öncesine kadar getiri eğrisindeki olasılık en yüksek seviyedeydi. Bunun azaldığını söyleyemezsiniz. Dolayısıyla hisse senedi gibi riskli varlıklar hakkında düşünmek için bu durgunluğu atlatmamız gerekiyor. Ama altın, tahvil ve Bitcoin’in ne yaptığına bakın. Bana göre bunlar, resesyona girerken insanların düşüşlerde satın almak isteyeceği şeylerden bazıları olacak."

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?
Bitcoin 30 bin dolar mı olacak?
Bitcoin Nisan ayında bu kadar olacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön