17 / 05 / 2024

O banka müşterilerine duyurdu! Ayın 30’una kadar kartınıza yüklenecek! İşte detaylar!

O banka müşterilerine duyurdu! Ayın 30’una kadar kartınıza yüklenecek! İşte detaylar!

Müşterisi fazla olan o banka, önemli bir duyuruda bulundu. Ayın 30’una kadar kartlara ödeme yapılacak. İşte detaylar!



Sözü edilen bu kampanya Amazon.com.tr, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11.com ve Trendyol, web site ve mobil uygulamalarından yapılacak alışverişler için geçerli olmaktadır. Trendyol ve Dolap.com’da cüzdan ile yapılan harcamalar bu kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri geçerli olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil edilmemektedir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir, Anadolubank Worldcard’lar kampanya içinde değildir.

İşte kampanya detayları!

  • Nakit çekim, iade, mail order ve puan kullanımı işlemlerde geçerli değildir.
  • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahil olup, dijital kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Aynı gün aynı işyerinden tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri harcama ödüllendirilecektir.
  • Kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri harcamalara 40 TL, toplamda 200 TL Worlpuan verilecektir.
  • Kampanyaya SMS ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilir.
  • Kampanya müşteri kapsamında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanma kotası konulmuştur.
  • Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması, kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard’lara en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı onun dışında TLcard olması durumunda 5 Ekim 2022 yılında yüklenmektedir. Puanların son kullanma tarihi 5 Kasım 2022’dır. Kullanılmayan puanlar 6 Kasım 2022 itibari ile geri alınır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 5 Ekim 2022’de yüklenecektir.
  • Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması halinde kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme durumunda bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir.

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS yolu ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakıp, müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri istenmektedir.

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları artık yüz güldürecek! Fiyatlarda beklenen düşüş! İşte detaylar!

16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı? İşte 16 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön