18 / 05 / 2024

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

Akbank müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyalarında bir yenisine daha imza attı. Son dönemde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağının bilgisi paylaşıldı.



Akbank müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyalarında bir yenisine daha imza attı. Son dönemlerde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağı belirtildi.

Akbank, yüz binlerce vatandaş tarafından en çok tercih edilen bankalar arasında yer alıyor. Bu nedenle de müşteri portföyü açısından yoğun bir kapasiteye sahip. Banka mevcutta sahip olduğu portföyünü kullanarak büyük kampayalar yapıyor. Özellikle genç müşterilere hitap eden kampayalar düzenlemektedir.

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

Akbank, gençler için FAV adında bir kulüp kurdu. Bu genç kulüp ile gençlerin ihtiyaçları gözlemlenmekte ve karşılanmaktadır. Bu uygulamayla 26 yaş altı üniversite öğrencileri için faizsiz başvuru süreci başlatıldı.

Akbank, gençlere hitap eden bu uygulama ile nakit avans çeken tüm gençlerin faizlerini yürülükten kaldırmıştır. İşte Banka'nın sağladığı FAV kampanyasının ayrıntıları...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön