04 / 07 / 2024

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

Akbank müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyalarında bir yenisine daha imza attı. Son dönemde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağının bilgisi paylaşıldı.



Akbank Hafta Sonu İçin Faiz Almıyor

Akbank, FAV kulüp kampanyasında nakit avans kullanan gençlere uygulanacak tüm faiz oranlarının kaldırılması için adımlar attı. Faizsiz hafta sonu uygulaması ile nakit avans veya artı para hesap limiti kullanmak isteyen genç bireyler, hafta sonu da dahil olmak üzere hiçbir zaman cep harçlığından mahrum kalmayacak ve bu süreçte faiz oranları konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak. .

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

26 yaşını doldurmamış ve  üniversite öğrencisi olan her genç birey, Akbank'ın sunmuş olduğu faizsiz nakit avans ve de artı para uygulamasından kolaylıkla yararlanabilir.  Fakat taksitli seçenek ile kullanılabilen artı para veya nakit avans kullanımı  bu son kampanyaya dahil edilmemiştir.

Peki Akbank Fav’lı Olmak İsteyen Kişiler Neler Yapmalı? İşte merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön