18 / 05 / 2024

O marketten ayçiçek yağına indirim gibi indirim yapıldı! Bu fiyat kaçmaz!.. Yetişen alır 

O marketten ayçiçek yağına indirim gibi indirim yapıldı! Bu fiyat kaçmaz!.. Yetişen alır 

Mutfakların olmazsa olmazı olan temel gereksinim malzemelerinden biri olan sıvıyağlar bir türlü gündemden düşmüyor. Önce gelen zamlarla gündeme gelen sıvıyağlar, şimdi ise indirimleri ile gündemde. Getir büyük. 5 litre Komili ayçiçek yağının satış ücreti 134,90 TL'ye, Komili ayçiçek yağının ücreti 1



Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile beraber bu durumdan bi hayli tesir altında kalan mutfakların başlıca temel gereksinim malzemelerinin tepesinde olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise gereksinimi olan sıvıyağı market market gezip en makul fiyata alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını bitirmişti. Türkiye'de yükselen enflasyon ve dolar kurunda meydana gelen hareketlilikle beraber gıda ücretlerine arka arkaya zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla alakalı flaş gelişme yaşandı.

O marketten ayçiçek yağına indirim gibi indirim yapıldı! Bu fiyat kaçmaz!.. Yetişen alır 

BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI! O MARKETTE 5 LİTRE KOMİLİ AYÇİÇEK YAĞI 134 TL'YE DÜŞTÜ: KAPIŞ KAPIŞ SATILIYOR

Birçok internet alışveriş kullanıcısının kullandığı alışveriş sitesi olan Getir Büyük'de 5 litre Komili ayçiçek yağının satış ücreti 134,90 TL. 5 litre Komili ayçiçek yağının ücreti normalde 155 TL iken Getir Büyük' ün yaptığı bu indirim kullanıcıları harekete geçirdi.

Migros yine yaptı yapacağını! Mayıs ayına indirimle girdi! Tuvalet kağıdında flaş indirim yapıldı

100.000 TL'si olan vatandaşlar hemen bu habere bakın! Özgür Demirtaş herkesi ikaz etti!

Altın dehası İslam Memiş çok ciddi uyarılarda bulundu! Dolar o seviyeye çıkacak


Geri Dön