15 / 05 / 2024

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Ziraat Bankası, pek çok üniversite öğrencisinin yaşadığı bütçe problemine çözüm getirmek için faydalı bir uygulama başlattı. Ay ortasında parasız kalma derdine son verecek uygulama, burslu okuyan öğrencileri çok sevindirecek.



Öğrencinin Harçlık Avans limitinden harcadığı para ise, otomatik olarak KYK hibe veya öğrenci kredisi miktarından düşülüyor.

 

ZİRAAT ŞUBELERİNDEN  BAŞLATILIYOR

 

Bu ön ödeme sistemine başvurup yararlanmak için neler yapmak gerektiği sorusunun yanıtı da şöyle; Harçlık avans sistemi sadece satın alma işlemlerinde kullanılabiliyor.

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Harçlık avans sisteminden yararlanmak isteyen öğrenciler,  herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderek, sistemi  açtırarak faydalanmaya başlayabiliyor.

KYK KREDİSİ ALMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE GEÇERLİ Mİ?

Harçlık Avans, yalnızca KYK'nın bur ya da öğrencisinden yararlanmış öğrencilere yönelik açılırken, burs ya da eğitim kredisi almamış olan 18-26 yaş arasında bulunan lisans ya oda yüksek lisans öğrencileri ise, varsa kredi kartlarının bu fonksiyonunu işler hale getirebiliyor. Bunun için de en yakın şubeye giderek başvuruda bulunmak yeterli oluyor.  

KYK öğrenci kredilerinin ve burslarının ödendiği Ziraat Bankası,  banka kartı harçlık avansı aracılığıyla öğrencilerin parası olmadan da ihtiyaçlarını almasına olanak sağlarken, bu avans nakit olarak ise çekilemiyor.

İstanbulKart’lı olanlara hediye gibi kampanya! 10 şubata kadar mutlaka yapın!

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!


Geri Dön