17 / 05 / 2024

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği, GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada: Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.



BURS NEDİR?

Burs, öğrencilere eğitimlerini sürdürebilmeleri için maddi destek sağlayan bir tür finansal yardımdır. Burslar, genellikle okul, üniversite veya yüksek lisans programlarında öğrenim gören öğrenciler tarafından başvurulur. Burslar, öğrencinin akademik başarılarına, maddi durumuna veya diğer özel niteliklerine göre belirlenebilir. Bazı burslar tamamen maddi destek sağlarken, diğerleri yalnızca belirli bir miktar para veya öğrenim ücretinin bir kısmını karşılar. Burslar, öğrencilere finansal yükü azaltmanın yanı sıra, eğitimlerini sürdürmeleri için fırsat sağlayarak kariyerlerinde başarıya ulaşmalarına yardımcı olabilir.

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!
Bakan Kasapoğlu'nun Twitter'dan paylaşımı şu şekilde:

"Sevgili gençler, mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğiz."

4A, 4B ve 4C emeklileri bayram edecek! Giriş senenize göre 4.125 TL zam alacaksınız

Deprem bölgesine can suyu! Bakanlık onarsa borçlar 2 sene ertelenecek!

Promosyon dediğin böyle olur! İş Bankası'ndan EYT'lilere rekor ücret!


Geri Dön