17 / 05 / 2024

Öğrencilere müjde! Yüzde 33 zamlandı! Her ay hesabınıza yatacak!

Öğrencilere müjde! Yüzde 33 zamlandı! Her ay hesabınıza yatacak!

İŞKUR işbaşı eğitim programları doğrultusunda yaptığı ödemeleri yükseltti. 15 yaşından büyük herkesin katılabileceği projede katılımcılara ücret ödeniyor. İŞKUR, öğrenciler için ödemeleri artırarak aylık 8.506 liraya yükseltti.



İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARININ SÜRESİ

Program günde minimum 5, maksimum sekiz saat olmak üzere ve haftada altı günü geçmemek şartıyla haftalık 45 saati aşmayacak biçimde planlanabilmektedir.

Program süresi bilişim ve imalat alanlarındaki işyerleri ve mesleklerde maksimum altı ay, diğer sektörlerde ise maksimum 90 gündür.

Öğrencilere müjde! Yüzde 33 zamlandı! Her ay hesabınıza yatacak!

Siber güvenlik, bulut bilişim, oyun geliştirme uzmanı ve kodlama gibi 21’nci yüzyılın ve geleceğin meslekleri olarak görülen sektörlerde gerçekleşecek işbaşı eğitim programlarına katılan 18-29 yaş arası gençler için işbaşı eğitim programlarının süresi maksimum dokuz ay olarak uygulanmaktadır.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

İşbaşı eğitim programlarına başvuru koşullarını yerine getiren herkes, 81 kentte bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezleri giderek ya da İŞKUR E-Şube sisteminden başvurabilirler.

700 bin kamu işçisine müjde! Tarih netleşti! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

2023 emekli maaşı temmuz zammı bir bir hesaplandı! İşte en güncel zamlı maaş tablosu!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!


Geri Dön