05 / 05 / 2024

Okul ödemesi yapacaklar dikkat! Garanti BBVA büyük kampanyasını açıkladı!

Okul ödemesi yapacaklar dikkat! Garanti BBVA büyük kampanyasını açıkladı!

Garanti BBVA, banka müşterilerini yeni eğitim-öğretim hayatında da kampanyalarla karşıladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yapılacak olan eğitim ödemelerine 200 TL bonus verilecek.



Özel bankalar, müşterilerini kaybetmemek ve daha fazla yeni müşteri toplayabilmek için kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ediyor.

Garanti BBVA’da bu kapsam da yeni eğitim-öğretim hayatının başladığı şu günlerde yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, eğitim kurumlarından yapılacak olan eğitim ödemelerine 200 TL bonus verilecek.

Okul ödemesi yapacaklar dikkat! Garanti BBVA büyük kampanyasını açıkladı!

Peki, Garanti BBVA’nın Eğitim Bonus kampanyasına katılım şartları nelerdir? Garanti BBVA’nın Eğitim Bonus kampanyasına kimler katılabilir? Tüm detaylar haberimizde…


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön