25 / 05 / 2024

Otomobil fiyatlarındaki düşüş tam gaz! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın! 

Otomobil fiyatlarındaki düşüş tam gaz! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın! 

sahibindencom'da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ekim Vasıta raporuna göre model yılı 2019 ve sonrası olan araçların satıcılar tarafından istenen fiyatlarında gerileme kaydedildi. 



Raporda, en çok ilan verilen kategorisi Otomobil olarak belirlenirken, sıralama da Minivan - Panelvan, Motosiklet, Arazi/ SUV - Pick-up ve Ticari Araçlar kategorisi olarak kaydedildi. 

Marka ve Model sıralamasının lideri Renault – Clio olarak belirlendi. Sıralama; Volkswagen Passat, Renault – Megane, Opel – Astra ve Ford Focus olarak gerçekleşti. 

Arazi/ SUV - Pick-up kategorisinin marka sıralaması ise Nissan, Volkswagen, Peugeot, Land Rover ve Dacia olarak açıklandı. 

Otomobil fiyatlarındaki düşüş tam gaz! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın! 

sahibindex Vasıta raporuna göre Ekim 2022'de en çok beyaz, gri, siyah, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve model yılı 2016 olan araçlar için ilan verildiği tespit edildi. 

Tüm ilanların yüzde 26'sını 200.001 – 300.000 kilometre aralığındaki araç ilanları meydana getirdi. Fiyatlar değerlendirildiğinde ise 250.001- 500.000 Türk Lirası aralığı yüzde 40,1 ile en çok ilan yayınlanan fiyat aralığı olarak belirlendi. 

Otomobil fiyatlarındaki düşüş tam gaz! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın! 

sahibindencom'da Ekim 2022'de ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında lider Renault olurken; onu Volkswagen, BMW, Mercedes Benz ve Opel izledi. Araçlar en çok gece 21:00-22:00 aralığında incelenirken, ilanlara ortalama bakılma süresi de 9 dakika 29 saniye olarak kaydedildi. 

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Eylül Vasıta raporunda yer alan bazı detaylar da ilgi çekmişti. Buna göre; Eylül ayının raporunda, model yılı daha genç olan araçların satıcılar tarafından talep edilen fiyatlarında yaşanan düşüşün bu ayda da sürdüğü belirtildi. Eylül raporuna göre, son iki aylık dönemde model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında gerçekleşen toplam düşüş yüzde 2 şeklinde açıklandı. 

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim fırsatı! Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Emekli ve memur maaş zammında son dakika! Ek zam geliyor! İşte ilk rakamlar

Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapılıyor mu? Bakan Kirişci resmen açıkladı! Çiftçiler dikkat! 

Bakan Bilgin'den asgari ücret, sözleşmeliye kadro ve EYT'ye ilişkin flaş açıklama!

 


Geri Dön