14 / 05 / 2024

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.



OTOMOBİL ALMAK İSTEYENE TAKSİTLE SATIŞ

NTV’de yer alan habere göre, en az 12 ve en fazla 36 aylık senetlerle vade imkânı verilen araçlar için ise en başta yüzde 30 seviyesinde bir peşinat şartı bulunuyor. Konu ile ilgili birtakım açıklamalarda bulunan firma sahibi Mehmet Karacabey senetle araç satışının nasıl yapıldığını şu şekilde anlattı:

“Aracı beğendiyseniz satın almak için yüzde 30 peşinat şartı bulunuyor. Daha sonra aracı müşteri ile birlikte ekspertize götürüyoruz. Eğer araçta bir problem yoksa bir sonraki aşamada noter ayağına geçiliyor. Eğer üzerinize kayıtlı herhangi bir şekilde icralık dosya, dava veya ödemelerinde sorun yoksa, noterde arabanın devrini müşterimize yapıyoruz. Sonrasında ise aylık senet ödemesini gerçekleştiriyoruz ve daha sonra ödemeler başlıyor.”

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

36 AYA KADAR VADE

Senetler de otomobil sahibinin adresine gönderiliyor. İsteyen müşteriler galeriye gidip elden de teslim alabiliyor. Senet sayısı ve vadenin neye göre karar verildiği ile ilgili bilgi veren Karacabey, “450 bin lira değerindeki bir arabada yüzde 30 peşinat ve 36 ay vade ile yardımcı oluyoruz. 1 milyona kadar olan arabalarda da 24 aya kadar yardımcı olabiliyoruz” dedi.

Youthall raporu: ‘Türkiye’deki gençlerin yüzde 93’ü düşük ücretlere çalışmak zorunda kalıyor’

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Bu cezalara yüzde 25 indirim geliyor!


Geri Dön