26 / 07 / 2024

Özkabay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkabay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkabay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Kabay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa, Kazımkarabekir Mahallesi, 804 Sokak'ta kuruldu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Özkabay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Kabay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Özkabay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT:Şirket inşaat alım satım ve kiralama işleri yapar. İnşaat işlerini kat karşılığı yapabileceği gibi arsa alımı taahhüt şeklinde de yapabilir. Şirket ada bazlı projeler yapar. Bu projelerde ve başka projeleri yalnız yapabildiği gibi başkasıyla ortak yürütebilir. Yine bu proje çerçevesinde Toki'nin , belediyenin diğer kamu ve özel kurumların açtığı ihalelere girebilir. Bu kurumlarda ortak proje üretir, iş yapar. Bu inşaatlar için ayrıca arsa, emlak alım satımı ve kiralaması işlerini yapar veya yaptırır. Her türlü inşaat malzemelerinden kum, çakıl, çimento, tuğla ,demir, fayans, kereste gibi inşaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satımını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna , gayrimenkul mükellefiyeti , kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklerştirebilir.



Geri Dön