02 / 07 / 2024

Petrolün varil fiyatı 103,69 dolar! Petrolün varili neden düşüyor?

Petrolün varil fiyatı 103,69 dolar! Petrolün varili neden düşüyor?

Petolün varil fiyatı bugün saat 11:36 itibariyle uluslararası piyasalarda 103,69 dolardan işlem görüyor. Petrolün varil fiyatlarında bugün aşağı yönlü bir seyir gözlemleniyor. Peki petrolün varil fiyatı neden düşüyor, düşmeye de devam edecek mi?



PETROLÜN VARİL FİYATI NE OLACAK?

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uluslararası Enerji Ajansının toplantı çağrısı üzerine üye ülkelerin bakanlarının bugün olağanüstü toplanması bekleniyor. toplantı sonucundan olası bir rezervden satış kararı çıkabileceği yönündeki beklentiler artarken, bu durum fiyatların aşağı yönlü hareket etmesine neden oluyor.

Petrolün varil fiyatı 103,69 dolar! Petrolün varili neden düşüyor?

Hynes, bu hamlenin etkisine yönelik şüphelerin ortaya çıktıktan sonra petrol fiyatlarının tekrar toparlanmaya başladığına vurgu yaparak, "Daha önceki stratejik petrol rezerv satışlarının piyasaya ulaşması zaman aldı ve fiyatlara etkisi çok az oldu. Beyaz Saray, amacın, yerli üretimde artışın beklendiği üçüncü çeyreğe kadar ABD arzı için bir köprü oluşturmak olduğunu söyledi ancak bu petrol satışı, daha fazla petrol üretimi konusunda üreticilerin iştahını azaltarak tam tersi bir etkiye sahip olabilir" ifadelerini kullandı.

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

Petrol fiyatlarına rekor zam gündemde! 5 dolarlık artış bekleniyor!

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön