03 / 05 / 2024

Petrol fiyatlarına rekor zam gündemde! 5 dolarlık artış bekleniyor!

Petrol fiyatlarına rekor zam gündemde! 5 dolarlık artış bekleniyor!

Dünyanın en büyük petrol üreticileri arasında yer alan Saudi Aramco'nun Çin'de uygulanan salgın tedbirlerine rağmen, ham petrolde fiyatları 5 dolar civarında artıracağı ileri sürüldü. Bu şekilde petrol fiyatlarının rekor seviyelere ulaşacağı ifade edildi. 



Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı olan Saudi Aramco, Çin genelinde yeniden yayılan Kovid-19 salgınına karşın, ham petrolde fiyatları rekor seviyelere ulaştırmak için hazırlıklara başladı. 

Petrol fiyatlarına rekor zam gündemde! 5 dolarlık artış bekleniyor!

Son günlerde petrol fiyatları sık sık gündeme geliyor. Bugün brent petrol fiyatlarında düşüş kaydedilirken, bir zam haberi Saudi Aramco'dan geldi. 

Peki Saudi Aramco petrol fiyatlarına ne kadar zam yapacak? Yeni zam ne zaman uygulanacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön