25 / 07 / 2024

Petrolün varili 100 doların altına geriledi! Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi?

Petrolün varili 100 doların altına geriledi! Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi?

Petolün varil fiyatı sabah 100,61 dolardan işlem gördü. Gün içerisinde aşağı yönlü hareketine devam eden petroln varili 100 doların altına geriledi. Peki, petrol fiyatları ne olacak 2022? Benzin ve mazota bu akşam indirim var mı? İşte merak edilenler...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi? 

Yaşanan artışın ardından Petrol İhraç eden ülkeler (OPEC) ve OPEC+ ülkeleri tarafından arzın arttırılacağı yönündeki açıklamalar ve ardından Rusya Ukrayna arasında oluşan olumlu havanın ardından brent petrolün varil fiyatı 100 dolar seviyesinin altına düştü. Mazota yapılan 2.38 kuruşluk indirimden sonra bu akşam yeni bir indirim daha gelmesi bekleniyor.

Petrolün varili 100 doların altına geriledi! Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi?

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 16 Mart  yani bu akşamdan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 76 kuruş, motorinde 93 kuruş indirim hesaplanıyor. Bu indirimlerin pompa fiyatlarına da yansıtılması bekleniyor.

Petrol fiyatları son iki haftanın en düşük seviyesinde: Petrolün varili dibe çöküyor!

Motorine sessiz sedasız 2,38 TL’lik indirim! EPGİS indirimi neden duyurmadı?

EPDK'dan akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni karar!

Petrolün varili düşüyor! Akaryakıt fiyatları da düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön