20 / 05 / 2024

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp Haas kimdir? Philipp Haas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Philipp Haas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Philipp Haas`ın hayatına dair merak edilenler.



1992 senesinden bu zamana yatırım alanında danışman ve yönetici olarak vazife almış olan Philipp D. Haas, Doğu Avrupa devletleri ve özellikle Türkiye pazarlarında büyük tecrübeyesahiptir. Ukrayna ve Türkiye’de birçok tekrar yapılandırma uygulamalarında yer almış olan Philipp D. Haas, 90’larda kurumsal yabancı yatırımcıları temsilen birçok yönetim kurulu üyelikleri vazifesi üstlenmiştir ve bunların içinde Ukrayna’da olan Rogan Brewery ile Türkiye’de olan Net Holding sayılabilir. İlaç sektöründe geniş tecrübeye sahip olan Philipp D. Haas, büyümekte olan piyasalardaki fonlara ilaç alanına danışmanlık vazifesinde bulunarak yatırımlarını Doğu Avrupa’ya 
yönlendirmiştir.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

 Bunlar içinde daha sonra Zentiva ismi ile anılan Slovakopharma firması da vardır. EastPharma Ltd ve DEVA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Haas, aynı anda Saba İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş., New Life Yaşam Sigorta A.Ş., daha sonra Eastpharma İlaç Üretim Pazarlama San. ve Tic. A.Ş,’de de Yönetim Kurulu Başkanlığı; Eastpharma S.a.r.l.’de ise Yönetim Kurulu Üyeliği’dir. Ayrıca Grup içindeki Devatis Ltd, Devatis Gmbh, Devatis AG ile Devatis de Mexico, S.DE RL. DE C.V, Devatis Pty Ltd, Devatis Canada Inc., Devatis d.o.o. Beograde firmalarında idarecilik Devatis Inc. şirketinde ise Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO statüsünde vazife yapmaktadır.

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön