02 / 05 / 2024

Philips anneler için hazırladı! İşte 05 Eylül 2022 fiyat listesi

Philips anneler için hazırladı! İşte 05 Eylül 2022 fiyat listesi

Anneler ve yeni anne olacakların dikkatine.. Bu haber sizi çok yakında ilgilendiriyor… Bebeğiniz ne kadar sağlıklı besleniyor? Peki Philips'in anneler ve bebekleri için hangi ürünleri hazırladı ve fiyatları nasıl? Sizin için bir liste hazırladık.



Anneler ve yeni anne olacakların dikkatine.. Bu haber sizi çok yakında ilgilendiriyor… Bebeğiniz ne kadar sağlıklı besleniyor?

Annelerin çocuklarının sağlığı için herşeyi gözettikleri ve çok dikkatli oldukları aşikar.Ancak günümüz şartlarında bebeklerin beslenmesi için takviye edici gıdalar ve mamalar önemini oldukça arttırdı.Yapılan araştırmaların bir çoğunda sizlerinde bildiği üzere yeni doğan bebeklerin anne sütü ile beslenmeleri oldukça önemli bir detay olduğu gibi takviye gıdalar bebeklerin bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine oldukça katkı sağladığı da biliniyor. Yapılan araştırmalara göre  doğduğu ilk günler her öğünde yaklaşık 60 ml'ye kadar beslenmeye ihtiyaç duyabilir. İlk 4 haftanın sonuna doğru ise her öğünde ortalama 90 ml mama içebilir. Her bir öğün için 1 aylık bebek mama miktarı 90 ml kadar olabilir. Günde ortalama 7 kere beslenebilir.

 Philips anneler için hazırladı! İşte 05 Eylül 2022 fiyat listesi

Ancak bu durum çalışan anneler için yoğun iş temposu ile bir araya geldiğinde sekteye uğrayabiliyor ya da zorlanılabiliyor.

Bu doğrultuda anneler çocuklarını bırakıp çalışma hayatına atıldıklarında anne sütlerini belirli koşullar doğrultusunda saklama yöntemi ile beslenmelerini sağlayarak bebeklerin sağlıklı büyümelerinde önemli rol oynuyor.Sağlık bakanlığının anne ve bebekleri için yaptığı çalışmalarda anne sütünün saklanmasından saklama koşullarına kadar bir çok faydalı bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz.


Geri Dön