27 / 04 / 2024

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

Altın ve dolar yatırımcıları kurdaki dalgalı seyirden sonra telaşla nasıl zarar etmeden yatırım yapabilirizin derdine düştü. Bu duruma en dikkat çeken değerlendirme ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...



Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

DOLARI OLAN YATIRIMCI İÇİN HAYAT KURTARAN UYARI

Haberglobal'de yer alan habere göre Memiş, elinde dolar olanların paritede yaşanan düşüşleri fırsata çevirebileceğine dikkat çekerek, "Daha yüksek maliyetten elinde dolar bulunduranlar vardı, bugünkü piyasalar bunlara da fırsat sunuyor. 1 seviyesinin altına sarkmalar da oldu. Kenarda doları olan yatırımcı bu paritede yaşanan düşüşleri fırsata çevirebilir. Nasıl çevirebilir. Parite işlemi yaparak. Sık sık paritenin ne olduğunu, sepet kültürünün ne olduğunu ifade ediyorum. Parite farklı ülke para birimlerinin değiş tokuşudur. Bu bankacılık uygulamalarında var. Pariteler yazar, bu uygulamalarla doları, parite işlemi üzerinden direkt euro'ya çevirebilirsiniz. Veya Kapalı Çarşı'da, dövizcilerde elinizdeki doları, euro'ya çevirmek istediğinizde, pariteyi kaçtan döndürüyorsunuz diyerek işlem yapabilirsiniz" diye açıkladı.

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

PARA KULLANMADAN DEĞİŞ TOKUŞ

Arada TL işlemi olmadan nasıl yatırım yapılacağınada değinen Memiş, "Elinizde mesela dolarınız var, bunu euro'ya çevireceksiniz, parite yapacaksınız, arada Türk Lirası işlemi olmuyor. Elinizdeki doları önce Türk Lirası'na çevirirseniz, Türk Lirası ile tekrar euro satın alırsanız bu olmaz. 100 Euro'luk bir işlemde 10 euro gibi bir kaybınız oluyor. Paritenin önemi, arada para kullanmadan değiş tokuş yapılması.

Elinizde mesela dolarınız var, bunu euro'ya çevireceksiniz, parite yapacaksınız, arada Türk Lirası işlemi olmuyor. Elinizdeki doları önce TL'ye çevirirseniz, Türk Lirası ile tekrar euro satın alırsanız bu olmaz. 100 euro'luk bir işlemde 10 euro gibi bir kaybınız oluyor. Paritenin önemi, arada para kullanmadan değiş tokuş yapılması." dedi.

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

ALTIN 950-1000 TÜRK LİRASI ARALIĞINDA OLACAK

Altını zarar etmeden almanın yolunu açıklayan Memiş, "Bunu altın ve gümüş üzerinden de yapabilirsiniz. Elinde dolar bulunduran, bugünlerde oldukça şanslı. Çünkü altın ons ve gümüş ons fiyatında da ciddi düşüşler yaşandı. Şu anda gram altın/TL fiyatı yüksek. İçeride düşmüyor. Ekranlardakinin aksine gram altın/TL fiyatı şu anda 981 TL. Serbest piyasalara geldiğinizde o televizyonlardaki rakamların geçerli olmadığını göreceksiniz. Gram altın/TL için söylüyorum bunu ama paritelere baktığınızda dünya ucuz altın almaya devam ediyor. Dünyada dolarla emtia alanlar, şu anda dünyada ucuz altın topluyorlar.

Temmuz ve ağustos aylarında 950-1000 lira aralıkları korunacaktır. Dolar/TL kurunda 17-18 lira aralığı, gümüş gramda 10-11 TL aralığı devam edecek. Temmuz ve ağustos ayında çok bir şey beklememek gerekiyor. Elinde dolar bulunduran yatırımcısı parite işlemi ile altın alırsa, ucuz altın alma şansına sahip olacaklar" diye ifade etti.

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Altın direncini kaybetti! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! İşte 6 Ağustos altın fiyatları

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite! Başvuran PTT'den 1611 TL'lik desteği kapıyor! Elinizi çabuk tutun...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön