16 / 05 / 2024

Piyasa uzmanından şok eden dolar açıklaması! Herkes bildiğini unutsun: Dolar yeniden yükselecek! 

Piyasa uzmanından şok eden dolar açıklaması! Herkes bildiğini unutsun: Dolar yeniden yükselecek! 

Milyonlarca yatırımcı dolardaki son durumu takip ediyor. Peki dolar ne olacak? Dolardaki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu resmen açıkladı.



FAİZ ARTMAZSA DOLAR YÜKSELECEK 

Karar'da yer alan habere göre; Tunç Şatıroğlu, "Dolar/TL'de tuhaf işler olmaya başladı. Bu defa hat kurmaya çalışıyorlardı. Hattı müdafa yapmaya kalktılar. Ama bunu yapamadılar" ifadelerini kullandı ve bunun yapılamaması sebebiyle yavaşlatmaya geçildiğini aktardı. 

"20'yi yavaşlatmaya başladılar. Bunlar beyhude işler bir geleceği yok. Faiz artmadığı sürece dolar yükselmeye devam edecek" diye konuşan Şatıroğlu, sene başından bu güne en çok değer kaybeden para biriminin TL olduğunu dile getirdi. 

Piyasa uzmanından şok eden dolar açıklaması! Herkes bildiğini unutsun: Dolar yeniden yükselecek! 

SÜPER BONO ÇIKACAK MI? 

Süper bononun çıkmasını beklemediğine vurgu yapan Tunç Şatıroğlu, faydası olmayacağına ve mantıklı olmadığına da dikkat çekti. 

"Faizi 40 artırırlar bir de üzerine Süper Bono çıkartırsınız o zaman piyasalar belki rahatlar. Ve dolarda bir gerileme olur" açıklamasında bulunan Şatıroğlu, "Süper Bono süresi bittiği zaman da o 40 faiz yetebilir. Belki 45'e çıkartılır. Öyle bir durumda kullanılır Süper Bono. Bizde bu olmaz. Bize Enflasyona Endeksli Tahvil çıkarılır" şeklinde konuştu. 

Kanal İstanbul'da şok gelişme! Çılgın proje rafa mı kaldırılıyor? 

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Citroen C5 Aircross SUV'da Haziran kampanyası! Yüzde 0,99 faiz avantajı! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön