18 / 05 / 2024

Piyasalar seçime odaklandı! Borsa, altın ve döviz fiyatları nasıl bir seyir izleyecek?

Piyasalar seçime odaklandı! Borsa, altın ve döviz fiyatları nasıl bir seyir izleyecek?

Seçim haftasına hareketli bir başlangıç yapan piyasalarda bütün gözler 28 Mayıs Pazar gününe odaklandı. Piyasaların sandıktan çıkacak sonuçlara ve daha sonrasında uygulanacak para politikalarına göre yönünü çizmesi bekleniyor.



ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Altının her zaman güvenilir liman özelliğini koruduğunu söyleyen Ayyıldır, gram altının bin 300 lira seviyesine ulaştıktan sonra ons altının düşmesine paralel kar satışlarının etkisiyle düşüş trendine girdiğine değindi. Ayyıldır, ancak önümüzdeki süreçte ons altının olası yükselişiyle birlikte yatırımcıların tekrar yüzünü güldürebileceğini vurgulayarak gram altın fiyatlarının bin 375 lira ile bin 400 bölgesini temsil eden hedef bölgesine doğru yaklaşabileceği tahmininde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön