03 / 05 / 2024

Piyasalarda son dakika: Euro yükselişe geçti! İşte son dakika euro kuru

Piyasalarda son dakika: Euro yükselişe geçti! İşte son dakika euro kuru

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen euro kuru bugün gün içinde yükselişe geçerek değer kazandı. Euro bugün 0,33 artış kaydederek yükseldi. Peki euro/TL kaç lira? Euro ne kadar? İşte son dakika euro kuru 5 Temmuz 2022...



EURO KAÇ TL 5 TEMMUZ 2022?

Euro kuru geçen hafta kapanışta euro alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL seviyesinde işlem gördü.

Euro kuru dün ise 0,09 düşüşle güne başlarken, Euro haftaya değer kaybederek başladı. Euro alış fiyatı 17,48 TL, satış fiyatı 17,53 TL seviyesinde işlem gördü.

5 Temmuz Salı günü Euro/TL kuru şu sıralar alış fiyatı 17,54, satış fiyatı 17,62 TL bandında işlem görürken kapanışta alış fiyatı 17,44 TL, satış fiyatı 17,55 TL.

'Elimde euro var' diyenler hemen baksın! Rakamlar belli oldu! 5 Temmuz 2022 euro kuru

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön