01 / 06 / 2024

Powerbanklarda büyük indirim! CarrefourSA karta yüzde 30 avantaj... 30 Aralık fiyat listesi

Powerbanklarda büyük indirim! CarrefourSA karta yüzde 30 avantaj... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan Powerbank alacaklara müjde! CarrefourSA Kart'a Özel %30 Tasarruf avantajı ile sahip olabilirsiniz. Peki TTEC Powercard SL 5000MAH Powerbank fiyatı ne kadar?



ttec Hakkında

1995 yılında İstanbul’da üretilmeye başlayan ttec; günümüzde tasarım ve fonksiyonelliğin bir arada bulunduğu geniş ürün skalası üstün hizmet kalitesi ve ulaşılabilir ücretler ile  sunarak insanların hayatlarını güzelleştirmeyi görev edinmiş Türkiye’nin öncü ve global teknoloji markasıdır. Türkiye başta olmak üzere 20+ ülkede 22.000+ satış̧ noktasında günümüze kadarnkadar 100 milyonu aşan ttec markalı ürün tüketici ile buluşmuştur.
Verdiği yüksek kalitede teknik destek ve müşteri hizmetleri deneyimi ile her zaman kullanıcılarının yanında, ürünlerinin arkasında durmaktadır. 

Powerbanklarda büyük indirim! CarrefourSA karta yüzde 30 avantaj... 30 Aralık fiyat listesi

ttec, ilk üretildiği 1983 senesinden günümüze kadar müşteri odaklı ve inovatif vizyonuyla Türkiye’nin katma değerli teknoloji distribütörü TESAN İletişim AŞ’nin bünyesindedir.
*Global bağımsız araştırma şirketi KANTAR TNS'in Ocak 2019 senesi tarihli Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre ttec, mobil aksesuar dalında, Türkiye’nin en çok kullanılan ve tavsiye edilen markası olarak seçilmiştir.

 

 

TTEC SL 5000 MAH POWERBANK  30 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.mediamarkt.com.tr

TTEC Powercard SL 5000MAH Powerbanksatış fiyatı:  39,90 TL yerine 27,93 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 30 Aralık 2022 tarihinde saat :02:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1091 Türk Lirası değerinde.

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

İlan ettiği tarihte çıkmadı! Poco 50 ne zaman çıkacak?

Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön