27 / 07 / 2024

Prefabrik evlerde devlet desteği! Nisan ayı kampanyası ile deprem riskini ortadan kaldırın! Kaçıran çok üzülür!

Prefabrik evlerde devlet desteği! Nisan ayı kampanyası ile deprem riskini ortadan kaldırın! Kaçıran çok üzülür!

Prefabrik evler 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile gündemde yer almaya başladı. İşte prefabrik evlerdeki nisan ayı kampanyası!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


PREFABRİK EVLERDE DEVLET DESTEĞİNİ KAÇIRMAYIN!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile beraber meydana gelen yıkımın ardından binalara olan güven duygusu darmadağın oldu. Deprem ile 11 ilimizde olan yıkım ile beraber 10 binlerce binanın yıkıldığı tespit edildi. Yaşanan felaketin ardından binalara olan güvenin kaybolması ile beraber vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Evlerinin sağlamlığını öğrenebilmek için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığına başvurdu ve yurttaşlar binalarına olan güveni geri kazanmak için çalışmalar içine girdi.

Yapılan incelemeler ile beraber bazı binalarda yıkım yapılırken bazı binalarda da sağlam olduğu açıklandı. Depremden etkilenen vatandaşlar da prefabrik ev araştırmalarını sürdürmektedir.

PREFABRİK EVLERE İLGİ YOĞUN!

Kahramanmaraş deprem ile betonarme evlere olan güven sarsıldı. Bundan dolayı da betonarme yapılar vatandaşlara şok üstüne şok geçirtti. Prefabrik evlere dair vatandaşlar güncel fiyat araştırması yapmaktadır.

İşte prefabrik ev üreticilerinin vermiş olduğu güncel fiyatların listesi;

Prefabrik ev üreticilerinin yaptığı duyuru ile beraber mart ayında yapılmış olan düzenleme nisan ayı ile beraber tekrardan güncellendi. Dubleks ve tek katlı prefabrik ev için yapılan duyuru ile fiyat listesi duyurulu. Paylaşılan listedeki güncel fiyatlar ise şu şekilde;

  • Tek katlı 33 metrekare 1+1 prefabrik: 225.900 TL
  • Tek katlı 103 metrekare 2+1 prefabrik: 592.900 TL
  • Tek katlı 126 metrekare 3+1 prefabrik:  639.900 TL
  • İki katlı 82 metrekare: 671.900 TL
  • İki katlı 100 metrekare: 729.900 TL’dir. Şartları yerine getiren vatandaşlara devlet tarafından 200 bin TL'ye kadar destek ödemesi yapılmaktadır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön