29 / 04 / 2024

Privé Kemer Kasım'da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

Privé Kemer Kasım'da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

Satışların devam ettiği Privé Kemer projesi 3 etap olarak yükseliyor. Söz konusu projede ilk etap teslimleri bu yılın Kasım ayında yapılacak.



Satış sürecinin devam ettiği Privé Kemer projesi Şenkaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Verilen detaylara göre söz konusu proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yer alıyor.

Paylaşılan detaylara göre, 3 etap şeklinde inşa edilecek olan Şenkaya İnşaat Privé Kemer projesi 48 bin metrekare arsa alanına sahip. Lokasyonuyla dikkat çeken proje Kemer Country'nin yanı başında yer alıyor.

Peki Şenkaya İnşaat Privé Kemer projesinde hangi daire tipleri bulunuyor? Göktürk Privé Kemer projesi kapsamındaki dairelerin teslimleri ne zaman yapılacak? Proje kapsamındaki konutlar için kredi kullanılabiliyor mu? İşte merak edilen soruların cevapları ve Şenkaya İnşaat Privé Kemer projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Privé Kemer Kasım da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

48 bin metrekare arsa alanına sahip olan Göktürk Privé Kemer projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Paylaşılan detaylara göre projede 1. etap teslimleri 2023'ün Kasım ayında, 2. etap teslimleri de önümüzdeki yılın Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Göktürk Privé Kemer projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Privé Kemer Kasım da teslim! 72 ay kredi fırsatı!

72 ay kredi imkanı sunulan Göktürk Privé Kemer projesindeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 16 milyon 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Yine paylaşılan detaylara göre, Şenkaya İnşaat Privé Kemer projesinin sosyal alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve restoran mevcut.


Telefon: 0 212 322 64 94
Web: https://www.senkayainsaat.com.tr/

Soytaş Foça'da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

ADL Square satışta! Yeni proje! 


Geri Dön