17 / 05 / 2024

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Yasal düzenleme geliyor

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Yasal düzenleme geliyor

Promosyonlarla ilgili şikayetler karşılığını buldu. TBMM açıldığında ele alınacak ilk konulardan biri de emekli ve maaş promosyonlarına yasal düzenleme getirilmesi olacak. Bankalar müşteri ayrımı yapamayacak, başka bankaya gitmek isteyen engellenemeyecek ve promosyon ödemesini artırmayan kamu bankal



Emeklilerin en büyük şikayet konularından biri olan; kredi kullanana promosyon ödenmemesi sorunu yapılacak yasal düzenlemeyle aşılacak. Emeklilerin en büyük şikayetlerinden bir diğeri ise bankaların karlı müşteri ayrımına gitmesi ve kendi bankasından maaş alsa bile karlı görmedikleri emekli müşterilerine promosyon ödememesiydi. Düzenlemeyle bu uygulamanın da önüne geçilmesi planlanıyor. Düzenleme ile SGK maaşı ödeyen bankaların müşteriyi karlı-karsız diye ayrıt etmeksizin tüm emekli müşterilerine promosyon ödemesi yapması sağlanacak.  Bu kurala uymayan bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşması iptal edilecek. SGK bugüne kadar bu tür sorunlarda taraf olmamayı tercih ediyordu.

 

Emekli promosyonunda süre uzatıldı, rekor zam peş peşe geldi! Zamlı rakamlar emeklilere yaradı! ING, Akbank, TEB...

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön