06 / 05 / 2024

Promosyonda hesaplar altüst oldu! 100 bin lirayı bulabilir!

Promosyonda hesaplar altüst oldu! 100 bin lirayı bulabilir!

Bankalar arasındaki promosyon yarışı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Emekliler için maaş promosyonu 10 bin liralara yükseldi.



Memurlar için de promosyon ödemeleri Kamu Denetçiliği Kurumu’nun gündemine girdi. KDK, banka maaş promosyon tutarlarında, enflasyondaki artışa göre artış yapılması, çıkacak farkın tek seferde çalışanlara yatırılması istemiyle yapılan başvuruyu görüşeceğini açıkladı. Diğer taraftan memur maaşı ve emekli aylığı ödemelerini kendi şubelerinden yapmak isteyen bankaların promosyon verme yarışı memurlara yaradı. Ödemelerde verilen miktar 41 bin 500 TL’ye kadar yükseldi. Maaşı daha yüksek olan kurumlarda promosyon anlaşmasının 100 bin liraya çıkabileceği tahmin ediliyor. İşte detaylar...

Son bir senede emekli ve memur maaşlarında yüzde 80’i aşan maaş zammı ve enflasyonun etkisiyle bankalar promosyon rakamlarını güncellemeye koyuldu. Milyonlarca memur müşterisini rakiplerine kaptırmak istemeyen bankalar, promosyon yarışında daha önce görülmemiş rakamlara çıktı. Son dönemde emekliler başta  olmak üzere alınan banka promosyonları vatandaşların gündeminden inmezken, promosyon savaşlarından en karlı çıkan kesim ise memurlar oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön