19 / 05 / 2024

Promosyonda hesaplar altüst oldu! 100 bin lirayı bulabilir!

Promosyonda hesaplar altüst oldu! 100 bin lirayı bulabilir!

Bankalar arasındaki promosyon yarışı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Emekliler için maaş promosyonu 10 bin liralara yükseldi.



ŞİMDİLİK REKOR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE!

Bankaların, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile emeklilere verdiği banka promosyonlarında ulaşılan rakamlar vatandaşı memnun etti. Milyonlarca memur ve emeklisinin yararlandığı banka promosyonlarında  41 bin 500 liralık promosyon ödemesi ile Anadolu Üniversitesi rekoru şu an için elinde bulunduruyor.

Yapılan promosyon anlaşmaları çerçevesince Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi personeline 31 bin 100 lira ödenecek. Eskişehir Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki personele ise 36 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bingöl Özel İdaresi personeli 23 bin 875 lira, Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ise 25 bin 250 lira alacak. 

Memur ve emekliler dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor!

Promosyon ücretleri daha fazla artar mı? Emekliler dikkat!

Maaş promosyonlarına ‘enflasyon’ ayarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön