12 / 05 / 2024

PTT dar gelirli ailelere yardım yapıyor! Bayram yardımı için 1900 TL verilecek!

PTT dar gelirli ailelere yardım yapıyor! Bayram yardımı için 1900 TL verilecek!

PTT, bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.  1900 TL olarak belirlenen bayram yardımı için ise tek bir şart aranıyor. Yardım ile ilgili merak edilen detaylar ve şartlar haberimizde yer alıyor.



 

Bayram yardımı ödemesi

Bayram ödemesi almak için başvuru yapmak için e-devlet üzerinden başvuru formu doldurulması gerekiyor. Başvuru yapmak için T.C. kimlik numarası ve şifreyle e-devlet girişi yaparak arama butonuna "bayram yardımı" yazmanız yeterli olacak. Doğru bilgilerle doldurulan başvuru formu, onaylanması durumunda sadece 24 saat içinde ödeme yapılacak. Onaylanan başvurular için ödemeler T.C. kimlik kartı ile birlikte PTT şubelerinden alınabilecek. Bayram yardımı olarak 1900 TL hesaplara yatırılacak.

Devlet tarafından ödeme aslında Türkiye aile destek yardımı kapsamında 15 Nisan tarihinde verilecekti. Ancak tarihleri öne çekildiği için bayram destek ödemesi olarak sunuluyor. Vatandaşlar ödemeleri T.C kimlik numaralarına göre değil aynı anda alabilecek.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk desteğinde Nisan 2023 müjdesi!

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alım tarihi açıklandı mı? PTT personel alımı bu yıl olacak mı?

Bu şartları taşıyorsanız PTT'den hemen 2000 TL'nizi alın! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön