09 / 05 / 2024

PTT emekliye destek veriyor! 3 ay ertelemeli 80 bin TL...

PTT emekliye destek veriyor! 3 ay ertelemeli 80 bin TL...

Borcunu ödemekte zorluk çeken emekliler için PTT tarafından 3 ay ertelemeli PTT İçi Birleştirme Kredisi veriliyor. Bu kredi ile borcu olan emekliler derin bir nefes alacak. Kredinin ayrıntıları emekliler tarafından araştırılıyor İşte tüm merak edilenler...



PTT Emekli kredisi nasıl alır?

Takvim Gazetesi'nde yer alana habere göre; emekli maaşını PTT'den alan emekliler ve özel PTT kredilerinden yararlanmak için belirlenen şartları taşıyan tüm vatandaşlar, Türkiye genelindeki tüm PTT şubelerini ziyaret ederek veya hızlı başvuru kanallarını kullanarak PTT kredilerinden yararlanabilirler. Ayrıca emekliye PTT doğrultusunda SMS ile 50 bin liraya kadar kredi verilmektedir.

Emeklileri şaşkına çeviren ödeme! 5.000 lira verilecek!

Emeklilere 100 bin lira limit! Bankadan beklenen haber geldi!

Evi olmayan emekli kalmayacak! Emeklilere özel kredi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 2 yeni son dakika müjdesi!

Anlaşma sağlandı! Kredi ile emekli olunacak!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK'dan flaş emeklilik kararı!

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön